0%
Avís: l'execució de JavaScript està desactivada en el navegador. És possible que no puguis respondre totes les preguntes de l'enquesta. Verifica els paràmetres del vostre navegador.

FULL D’ INSCRIPCIÓ  TEMPORADA 2020-2021

Per tal de començar a preparar la propera temporada 20/21 i atès que cal fer la
inscripció dels equips a la Federació Catalana d'Handbol, us informem que
donem inici al període d'inscripció.

Atesa la situació excepcional en la que encara ens trobem derivada de la crisi
sanitària i atès que l'oficina encara està tancada, tramitarem les inscripcions  amb aquest format o via
correu electrònic a canalsoci@handbolsantquirze.cat

Termini  PRORROGAT FINS AL 17 DE JULIOL. 

 

 


 

Les vostres dades s’incorporaran a un fitxer de dades de caràcter personal amb la finalitat de gestionar la vostra sol·licitud. D’acord amb el que disposa la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades de personals i garantia dels drets digitals: 

Responsable: Club Handbol Sant Quirze. Finalitat: Enviament d’informació, resposta a consultes i contactes genèrics, mentre duri la nostra relació i tinguem el seu consentiment. Destinataris. No se cediran dades a tercers excepte obligació legal. Drets. Pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i oposició, limitar el tractament de les seves dades, o directament oposar-se al tractament, o exercir el dret a la portabilitat d’aquestes. Tot això, mitjançant escrit, acompanyat de còpia de document oficial que li identifiqui, dirigit al RESPONSABLE. En cas de disconformitat amb el tractament, també té dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. També podrà oposar-se als nostres enviaments de comunicacions comercials a través de la següent adreça de correu electrònic: canalsoci@handbolsantquirze.cat

Autoritzo que la imatge del meu fill i/o filla pugui aparèixer en fotografies i filmacions corresponents a activitats realitzades i publicades en les xarxes i materials de difusió de l’entitat, filmacions destinades a difusió pública no comercial i fotografies per a publicacions i materials d’àmbit educatiu i social.